CareK Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Kubek dostałem od żony na urodziny kilka lat temu Panowie, takie rozmowy proszę na PW prowadzić. Po to jest ta opcja. - Prezes Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchorz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Z wykształcenia technik mechanik, prowadzę warsztat- specjalizacja Jeep. Przerabiam auta w teren, serwis aut, oraz montaż instalacji LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszczeniak Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Inżynier Budowy w Szweckiej firmie budowlanej, nie wiem czy można podawać nazwę, ale łatwo się domyślić Może kiedyś w czymś będę mógł pomóc. Edytowane 17 Października 2012 przez aszczeniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marbor Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 operator CNC. obróbka stali/maszyny ciężkie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Zmieniłem miejsce zamieszkania to i zmieniłem miejsce pracy. Aktualnie jestem technologiem obróbki CNC w większej firmie zajmującą się produkcją od a do z odlewów z aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiradom Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Mam wykształcenie administracyjne a pracuje jako archiwista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrrystian Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Z wykształcenia Technik Tele-Informatyk. Studiuję Górnictwo i Geologie na Krakowskim AGH i pracuję na Kopalni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekE55 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Postprodukcja i produkcja telewizyjna. Ostatnio do kanałów tematycznych TVN, wcześniej największe turnieje pokerowe w europie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia92 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jam jest pani ochroniarz w Rossmannie,z wykształcenia pani technik hotelarstwa ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Przedstawiciel handlowy.Jeżdże po całej Polsce i wciskam produkty. Ukończyłem technikum logistyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Aktualnie jako Aparatowy Rozlewu Piwa w Poznaniu ;) Można się domyśleć jaki browar :D Wcześniej na produkcji jako operator oraz jako sanitariusz na oddziale ratunkowym przez 3 lata a wcześniej to oj trochę tego było ;) Z wykształcenia Licencjat Bezpieczeństwa Narodowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_1506 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 A ja jestem nierobem (czytaj: emeryt). Wcześniej ponad 40 lat elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witaj w gronie, ja przepracowałem 40 lat na PKP w zawodzie maszynista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Programista (SQL) baz danych (Oracle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nawet nie wiedziałem, że taki ciekawy temat jest na tym forum. To i ja się pochwalę, choć chyba nie ma czym. Technik informatyk z wykształcenia, ale od kilku lat pracuję jako copywriter, a od pewnego czasu dodatkowo na stanowisku korektora tekstów SEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi