Gość GazMajster Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No cóż. Mod Mr. Krzychu widać czytać nie umie lub logicznie myśleć (bez urazy proszę) Po pierwsze zarzuciłem nowy post z propozycją nie pisząc nic na temat oferty. Po drugie dopiero w trzecim poście napisałem, co rebię. Po trzecie zrobiłem to samo, co poprzednicy. Po czwarte wreszcie na dole posta wyraźnie napisane jest: "Mam nadzieję, że nie potraktujecie tego posta panowie admini i moderatorzy jako reklamę". Więc jak to jest, bo już się gubię. Ja jestem nie wporządku, czy pan panie adminie Krzychu jako jedyny ma wątpliwości?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A ja specjalistą ds technicznych (utrzymani ruchu w hotelu), kiedyś jeździłem prawie 2 lata autobusem w PKS-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Podoba mi się wątek, ale nie podoba mi się podawanie nazw, www, oraz inny informacji związanych z identyfikacją konkretnej firmy. Jak ktoś będzie chciał skorzystać z porady czy usług to ma jeszcze taki gratis od forum jak PW. Jak temat się utrzyma bez komercji to napiszę o sobie (zawodowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbyczek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Z zawodu jestem ślusarzem narzędziowym a pracuje jako ślusarz czyli robie wszystko co ze stali i nietylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A ja pracuje w biurze projektowym, dział badań i rozwoju, jako konstruktor mechatronik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 [ Dodano: 2007-11-23, 21:52 ] a ja jestem kier. seciurite:) montaż CCTV, systemów alarmowych+nadzór nad agencją w obiekcie.......a feeeee:):)):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 no cóż ja jestem z wykształcenia chemikiem, ale w zasadzie nie zajmuje się "czystą" chemią, dbam o urządzenia w dziale kontroli jakości pewnej firmy :) To chyba wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 P_r_z_e_m_o, za mało. Robisz w metalach, czy plastikach, bo ja przez czystą chemię to kojarzę tylko Pulp Fiction Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A ja pracuję w dużej państwowej firmie z dziedziny bezpieczeństwa zajmuję sie w niej wszystkim co ma koła i silnik ( nie jestem mechanikiem ) z wykształcenia technik elektronik, dbam o to aby to wszystko jeździło i było sprawne technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie wiem kto usunął mojego posta....( prezes czy robak)ale trochę przesadzacie...więcej luzu...:) Ktoś z mod team :) Ale prosiłbym o trzymanie się tematu, a dodatkowe zapytania na PW. - Krzychu aaaa wszystko jasne....oj ja głupi, głupi....zasady to zasady-twarde zasady :-/ :-/ zero luzu....LUCA pewnie twój post też zostanie usunięty- jest przecież nie na temat...ok nie ma tematu i nie drążmy go dalej, jest sobotni poranek :) wolne :) a ja nie chcę się denerwować :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielonypan Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 a ja zęby wyrywam, wyrywam i wyrywam... wstrętna taka robota...brrrr. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A ja pracuje w jednej z sieci komórkowych, utrzymuje system Hyperion Essbase oraz bawię się troszkę Oracle'm oraz programowaniem w VBA i C#. Generalnie moje hobby to bazy danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidex Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Handluje prawie wszystkim co w autach się znajduje i z wykształcenia także jestem handlowcem :=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Aktualnie jeszcze student informatyki, freelancer w tworzeniu i administrowaniu sieci komputerowych pod nadzorem systemu FreeBSD, freelancer w tworzeniu aplikacji JAVA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 jeszcze studnet finansów i bankowości, na codzien w wolnych godzinach pracuje w sklepie całodobowym, jak nie w sklepie to kłade kabla, instalacje siecowe, instalacje pod monitoring itp. a kiedyś głównie na budowie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi