kolcyk Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam, mam problem z wbiciem biegów w megane 3 1,5 dCi 2009 rok- byłem juz w ASO i powiedzieli ze trzeba wymienic olej z fabrycznego ELF TRANSELF NFJ na ELF TRANSELF NFP - pomogło ale tylko na kilka dni. Teraz znow mam problemu z wbiciem biegów. Czy ktoś miał podobny problem?? Jeśli tak to bardzo prosze o pomoc. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 i powiedzieli ze trzeba wymienic olej z fabrycznego ELF TRANSELF NFJ na ELF TRANSELF NFP Z ciekawości. Czymś to umotywowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 pewnie wystarczyłaby tylko jakaś regulacja linek lub mechanizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcyk Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Umotywowali to tym że często spotykają się z takim problemem i ze to sa zalecenia producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi