mar-an Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witam, Po ostatniej wizycie w ASO okazało się że jest jakiś sposób na naprawę/poprawę odtwarzania plików MP3. Moje radio od początku miało ten problem - po ok.45 min. (lub czasami krócej) ciągłego odtwarzania MP3 radio wyłączało się, na ekranie pojawiał się ERROR, płytka na ok 30 min. tkwiła w czytniku bez możliwości wyjęcia. Zgłosiłem ten problem w ASO, radio powędrowało do serwisu w Gdyni. Po powrocie z naprawy jest poprawa, przez okres ok tygodnia problem się nie pojawił, choć poinformowano mnie że naprawa nie jest pełna i został tylko wydłużony czas działania odtwarzania do 90 min. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zachęcam do wizyty w ASO, ponoć opis tego problemu jest dostępny dla pracowników ASO i nie trzeba udowadniać że radio nie funkcjonuje prawidłowo - przynajmniej ja nie musiałem. pozdrawiam i proszę o ewentualne relacje po naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bytommegan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam mam ten sam problem.Radio było już w naprawie i znowu to samo. Teraz czekam na decyzję o wymianie na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi