ROBRAT Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam chcę ogólnie podpytać jak jest u innych użytkowników z termometrem zewnętrznym. Dokładnie chodzi o granicę błędu jaka wyświetlana jest na ekranie,na moje odczucie to w temperaturach jakie teraz panują w okresie zimowym mój termometr w aucie zaniża jakieś 2-3*C. jak jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 U mnie termometr samochodowy pokazuje tyle samo co zaokienny w domu,no może czasem różnica 1*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MB17 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 U mnie w obu autach pokazują dokładnie taką temperaturę jaka jest, w Scenicu został ostatnio wymieniony czujnik w lusterku (z lusterka Laguny pasował po lekkim "tuningu", a miałem drugie lusterko bo swoje naprawiałem), bo właśnie zaniżał, ale znacznie więcej niż 2-3 stopnie, przy -20 stopniach brakowało mu już skali, czyli wg niego było już poniżej -40 stopni. Także być może masz walnięty czujnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s050197 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jestem posiadaczem meganki od wczoraj i u mnie pokazuje powyżej 30st (mimo że jest o połowę mniej) - w czym może tkwić problem? pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W czujniku w prawym lusterku zewnętrznym albo ze stykami na kostkach. Jest odpowiedni temat gdzie opisano jak się za to zabrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krychu35 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Podepne sie pod temat , a mianowicie u mnie jest zanizona temperatura o jakies kilkanascie stopni,ok moge zrozumiec ze czujnik jest walniety,tylko czemu nie dzaiala mi podgrzewanie lusterka. Lewa strona bez zarzutu wszystko na tip top. A i regulacja lusterek dziala na obydwoch.Styki przeczyszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi