kajtek2 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Witam! /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Planuje załozyć instalacje gazową BRC, czy ktoś mógłby polecić jakiś warsztat w Poznaniu? Słyszałem, że Euro auto gaz ma dobre opinie, ale wole sie dopytać na forum przed założeniem. Słyszał ktoś coś o tej firmie? Moze jakas inna polecic? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Z góry dziekuje za pomoc Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 19 Marca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Pojechałbym do Pitec w Poznaniu, tylko zaznaczył, że chcę mieć ściągnięty kolektor do wiercenia i założył instalcję na stagu, a nie brc, coby mnie koszty serwisowania pogwarancyjnego nie zjadły i żeby nie mieć masakry pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek2 Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Pitek i Domanski nie wchodza w grę, nie chce tu psioczyć na nikogo ale po za tymi warsztatami i koniecznie chcę BRC nie chcę "zbieraniny" pod maską. Miałem już polską instalacje i dziekuję. A co do kosztów to przegląd BRC ponoć kosztuje w150 zł co 15 tys km a STAG co 10 tys km.... Rodan lub Euro Gaz mnie interesuje bo BRC jeszcze maja na Czarnkowskiej ale tam tez mi odradzali włąsnie ze względu na jakość montażu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Stag4 , hana2000 i troche lepszy reduktor niż AT-09 w zupelności wystarczy, a BRC? no cóż.(sila reklamy. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Sorry za OT, ale ... Ja serwisuję STAGa 4 za 100zł co 15tys km ... W ciagu dwóch lat i 60tys km musiałem raz pojechać na dodatkową regulacje. Edytowane 19 Marca 2013 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Ja serwisuję staga co 10 tyś. bo taki mam kaprys a kosztuje mnie to 17,60 i 10 minut roboty. Z mojej perspektywy brc nie ma zalet, napisałem co sądzę, od tego jest forum. Edytowane 20 Marca 2013 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burn Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja serwisuję staga co 10 tyś. bo taki mam kaprys a kosztuje mnie to 17,60 i 10 minut roboty. Z mojej perspektywy brc nie ma zalet, napisałem co sądzę, od tego jest forum. I to jest zdrowe podejście do tematu LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja swoje BRC serwisuję co roku tj. co ok.13 tyś, koszt porównywalny do Marek_07: http://www.certools.pl/kn-278-komplet-naprawczy-brc.html http://www.certools.pl/ci-219-2-z-wklad-filtra-brc-wlokno-szklane.html Co do wad i zalet, jednej czy drugiej instalacji już wielokrotnie było na tym forum.np. http://megane.com.pl/topic/31859-jaka-instalacja-wspolpracuje-z-komputerm/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT7 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Zakład który ogarnia temat intalacji BRC w Poznaniu to firma RODAN ul. Tymienieckiego 65 Edytowane 21 Marca 2013 przez MAT7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek2 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzięki za wszelką pomoc. Umówiłem się już do Euro Gazu na przyszły tydzień, znajomy tam robił i polecił mi ten warsztat no i na innych forach też ich chwalą . Jak mi zamontują to napisze jak wrażenia. Może jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniols Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 siema to ja sie podepne pod temat tez chce zaolzyc gaz do mojej meganki z 97 roku 1.6 coupe jaki warszata polecacie i jaki najlepszy gaz by byl ?? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek2 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 jestem po montażu w Euro Gazie na Jackowskiego, tam gdzie polecił mi kumpel. I powiem wam, że śmiało moge polecić ten warsztat. Pod maska ładnie wszystko zrobione, kable nie poplątane. Pare dni po montażu kontrolka źle pokazywała mi stan gazu, ale czytałem na innych forach ze to normalne, podjechałem zrobili i wszystko gra. aaaaa po za tym mają tam obok mega magika od renówek- mechanika! Na placu stało z 20 renóweczek. RENOMOTORS sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Wrzuć jakieś zdjęcia instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi