darmach Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam serdecznie! Wreszcie udało mi się zakupić megankę, rocznik 2005, przed liftem, kombi. Grzebałem przy gnieździe zapalniczki - kombinowałem z ładowarką USB - no i chwila nieuwagi i gotowe! Zwrobiłem małe zwarcie, oczywiście gniazdo zapalniczki martwe... Myślę sobie, nic to, sprawdziłem gdzie bezpiecznik, wyszło na to że w kabinie w skrzynce, z lewej strony pionowo, zaglądam... ...i ku mojemu zdziwieniu - bezpiecznik cały! Co ciekawe - oprócz całkowicie sztywnego gniazda zapalniczki - wygląda na to że po wyłączeniu silnika i otworzeniu drzwi kierowcy radio się przestało wyłączać (poprzednio, nim sobie popsułem, po otworzeniu drzwi kierowcy swiatła i radio się wyłączały przy wysiadaniu...) Czy trafię tutaj na kogoś mądrego na tyle że będzie wiedział co sobie popsułem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Przejrzeć wszyskie po kolei bezpieczniki. U mnie po podobnej przygodzie parę rzeczy nie działały, a bezpieczniki za nie odpowiedzialne były dobre i chcąc niechcąc zacząłem sprawdzać po kolei. Przedostatni sprawdzany był spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Do wymiany bezpiecznik w kabinie. Drugi od góry, oznaczony jako "radio", 15A. Uwaga, może wyglądać na dobry. Przerabiałem to w swojej megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmach Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy ;) Babus! To było to - dzięki za pomoc .D Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi