macabra80 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam Przymierzam się do przyciemnienia szyb tylnich w mojej reni. Myslę sobie że efekt bedzie fajny :P tylko chciałem się dowiedzieć jaki koszt jest mniej więcej w waszych okolicach ( u mnie w JG gościu ma monopol na przyciemnianie i krzyczy 350/400 PLNów) i czy ewntualnie ktoś może polecić jakiś zakład Zgorzelec-Legnica-Wałbrzych. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 U mnie w Kaliszu za Scenica 2006 r. i berlingo 2010 r. zaplacilem po 250zł od auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No właśnie jakoś drogo się wydaje. A ile taki zabieg czasu trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek91 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam ja płaciłem 280 czas przyciemnienia 3-4h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Dokładnie, 3-4h musisz poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja robiłem tutaj: http://pabloautofolie.pl/galeria.php Kosztowało mnie to 380zł, podczas gdy w JG musiałbym zapłacić ponad 450zł (cały tył w kombi - 5 szyb). Auto odebrałem po 4 godz. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 dzięki maks79 dzwoniłem za robotę 320 PLN. może zrobie wycieczkę do Złotoryji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus1551 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 O ile jesteś sprytny i dokładny to możesz sam to zrobić :P wyjdzie o wiele taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Oj nie pomagałem kiedyś znajomemu przy vw golfie i nie dla mnie taka robota.... Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez macabra80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ja robiłem tył w mojej Megi III w Świdnicy k.ŚFUP-u. Koszt 350 PLN, czas 4h. Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj się dowiadywałem w Gdańsku, posiadam MeganeIIPhI HB także tylko 3 szyby. Gościu powiedział, że 380zł folią 3M (podobno najlepsza) i że daje długą gwarancje, producent daje 7 lat, a on jeszcze więcej :P Powiedzcie mi czy to jest za drogo , gościu mówi że najtaniej w 3city. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja w końcu zrobiłem za 350 folią Globi czy jakoś tak zrobie fotki to wrzuce jest ślicznie ;) ceny u mnie w okolicy w granicach 320/350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) macabra to wrzuć te fotki :) Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez cza1zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabra80 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 no u mnie tak to wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No ładnie, a jaki to jest stopień przyciemnienia ? Ciekawe czy są to te same stopnie co w foliach 3M. Mi facet z folii 3M pokazywał 4 odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi