polech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam, Od jakiegoś czasu poszukuję autka, głównie do miasta. Jednym z kandydatów jest Megane III. Ostatnio zwróciła moją uwagę ta sztuka: http://otomoto.pl/renault-megane-dynamique-1-6-110km-C28801424.html Planuję umówić się na jakąś jazdę próbną. Możecie podpowiedzieć na co zwrócić uwagę. Dzięki za wszelkie opinie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Auto wyglada przyzwoicie, przebieg tez może być realny. Sprzedawca podaje, że auto było serwisowane w ASO więc nie powinno być problemu z weryfikacja. Zdobądź VIN i sprawdź a póxniej umawiaj sie na jazdę ewentualnie na wizytę kontrolna w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 orientuje się ktoś jaki jest koszt przeglądu przed zakupem w ASO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Na forum podane są kwoty, od 100paru przez 200-240 (przeważnie) do nawet i 400paru. Nie powinno być problemem wyszukanie ASO w okolicy i przedzwonienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mi skasowali w Poznaniu 199,00. Ale byłem przy sprawdzaniu i odrazu wszystko mi mówili i komentowali. Meganka poszła na podnośnik i cały warsztat się zebrał. Wiadomo im więcej oglądających tym więcej uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi