ElFi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Notę przeczytałem, ale on niewiele mówi. Odkręciłem cztery śruby. Teraz w nocie jest strzałka - ciągnąć, wyginać, pchać do góry? Urwałem dwa zatrzaski ciągnąc na siłę.....więc chyba nie tędy droga. O co chodzi z tymi zatrzaskami? Zdjęte.... Niestety padły kolejne dwa zatrzaski. Jednak kilka słów dodam dla tych, którym się trafią podobne problemy. Zatrzaski wyglądaja na jednorazowego użytku, bo maja rozpórkę - nijak taki nie wyskoczy bez urwania. Jeden wyskoczył ale się tak powyginał, że stracił swoje właściwości trzymaniowe:) Kilka uratowałem wciskając podpórkę śrubokrętem - wtedy wyskakiwał. Ale nie do każdego da się podejść np: jest odwrócony podpórką do góry czy do środka drzwi. Póki co wyjmę zatrzaski i przykręcę boczek tylko na śrubki. Dopiero jak zrobię co miałem zrobić (składane lusterka) to włożę zatrzaski (kilka trzeba będzie dokupić) i ....lepiej, żeby nie trzeba było tam już zaglądać. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez ElFi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Są specjalne łapki do ścigania tapicerki , wyciągania kołków , rozbierania plastików aby nie było śladu Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja tymi kołkami się nie przejmuje. Zdejmowałem już wielokrotnie tapicerkę z drzwi i jak coś się urwie to wsadzam nowy. Przeważnie zawsze dwa, trzy są do wymiany. Zalecam kupić zapas tych kołków na alledrogo. Mnie sztuk wyniosła coś koło 1,50 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fairway Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 pytanko mógłby ktoś podrzucić jak zdjąć tą tapicerkę drzwi kierowcy? może jakiś opis lub schemat?? muszę wymienić zamek w drzwiach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dopiero jak zrobię co miałem zrobić (składane lusterka) to włożę zatrzaski (kilka trzeba będzie dokupić) i ....lepiej, żeby nie trzeba było tam już zaglądać. demontowałeś może wkład lusterka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi