gerard Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dziś rano mechanik wymieniał w MII przednie klocki hamulcowe. W zestawie nie było blaszek. Czy tak powinno być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 W moim sceniolu drugim podczas wymiany okazało się, że też nie ma blaszek w przednich zaciskach na prowadnicach klocków. Klocki były fabryczne Renaulta, zapewne w ASO zakładane, (albo nominalne bo przebieg 119 tys km) bo poprzedni właściciel we Francji wszystko ASO robił. Też hamulce TRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jak wymieniałem u siebie klocki też nie było blaszek, ani na przód ani na tył. Po prostu koszty tną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Panowie , chyba źle opisałem sprawę, ponieważ w pudełku z nowymi klockami firmy TRW nie było nowych blaszek. Poprzednia wymiana na klocki z Boscha miała w komplecie obok klocków blaszki i nowe śruby z zamalowaną końcówką. A w TRW zonk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pum4 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Napewno oryginalne ? dzisiaj montowałem drążki kierownicze (dziwnym trafem padły a nie końcówki) i w zestawie TRW było wszytsko aż się mechanik zdziwił bo był nawet silikon i metaloway zacisk na mieszek (który swoją drogą wszedł idealnie a podobno w innych częściach są problemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Napewno oryginalne ? Na pewno. Sami się zdziwi jak otworzyli oryginalne pudełka, że nie ma blaszek. Edytowane 2 Maja 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi