gojgien Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Z tego co sprawdzałem w 1 wersji odczyt w czasie rzeczywistym dotyczył szybkości i chyba obrotów silnika. Z wcześniejszej rozmowy z P.Mariuszem wynikało, że w wersji 2 taki odczyt będzie rozszerzony i obejmie także rzeczywiste odczyty z czujników ABS w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 1.kaag - MaxiEcu Renault V 2.0 2.gojgien - Rozszerzenie z wersji MaxiEcu Renault 1.04.14, do MaxiEcu Renault V 2.0 z nośnikiem + list polecony priorytetowy... rozumiem że 61zł. 3.Piotrkamin - Poszerzenie z wersji MaxiEcu Renault zakupionej wcześniej. Jak można to do pełnej wersji. 4.rbe - Przejście z wersji 1 (Renault) do wersji 2 (Renault) 5.aniewa - rozszerzenie z wersji 1 zakupionej wcześniej do 2.0 Renault + list priorytetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie co daje ten program ponad to co oferuje dajmy na to Torque czy Obd Car doctor czy PROScan bo moim zdaniem wszystko sprowadza się do ograniczeń ELM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Panowie co daje ten program Opisano w tym temacie: http://megane.com.pl/topic/47824-maxiecu-maxitest-diagnoza-renulta/ Sam porównaj do wymienionych, skoro wiesz co one potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opisano w tym temacie: http://megane.com.pl/topic/47824-maxiecu-maxitest-diagnoza-renulta/ Sam porównaj do wymienionych, skoro wiesz co one potrafią. Wychdzi zatem że nic innego jedynie polskie tłumaczenie niektórych błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Dla mnie opcja 1 z kabelkiem jeśli można. 1. MaxiEcu V 2.0 full - 380zł/brutto Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez krokodil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 1.kaag - MaxiEcu Renault V 2.0 2.gojgien - Rozszerzenie z wersji MaxiEcu Renault 1.04.14, do MaxiEcu Renault V 2.0 z nośnikiem + list polecony priorytetowy... rozumiem że 61zł. 3.Piotrkamin - Poszerzenie z wersji MaxiEcu Renault zakupionej wcześniej. Jak można to do pełnej wersji. 4.rbe - Przejście z wersji 1 (Renault) do wersji 2 (Renault) 5.aniewa - rozszerzenie z wersji 1 zakupionej wcześniej do 2.0 Renault + list priorytetowy 6.kaczorb - MaxiEcu Renault V 2.0 - 145zł/brutt. + List polecony priorytetowy 11 zł 7.krokodil - MaxiEcu V 2.0 full - 380zł/brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dla mnie opcja 1 z kabelkiem jeśli można. Wygląda to tak: z ELM USB 440pln, z ELM BT 460pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy Nie cytuj całego posta skoro odpowiadasz bezpośrednio pod nim. W tej cenie to Clip-a idzie kupić bezpośrednio od chińczyka,wystarczy poszukać... Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) W tej cenie to Clip-a idzie kupić Sprawdź na poprzedniej stronie (post#56) co znaczy opcja 1 za tą kwotę..... Znowu, po raz kolejny zaczynasz swoje wywody?? To już wiemy z innego tematu, gdzie swoje zdanie przedstawiłeś. Nudzić zaczynasz. Ten temat dotyczy zakupu grupowego, a nie zasadności takiego zakupu. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokodil Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Chciałbym wyjaśnić,że ja oprócz "Megi" mam jeszcze na stanie "Fiestkę" i "307" dlatego wybrałem full opcję z kabelkiem do full opcji(np.MPM) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szupi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A kiedy będzie składane zamówwienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 zapewne jak będzie 10 chętnych, jak ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jako, że dopisywanie się do listy utknęło na siedmiu osobach a maxiecu2 był mi potrzebny "od już" zakupiłem program bez zniżki. Siebie wykreśliłem z listy. 1.kaag - MaxiEcu Renault V 2.0 2.gojgien - Rozszerzenie z wersji MaxiEcu Renault 1.04.14, do MaxiEcu Renault V 2.0 z nośnikiem + list polecony priorytetowy... rozumiem że 61zł. 3.Piotrkamin - Poszerzenie z wersji MaxiEcu Renault zakupionej wcześniej. Jak można to do pełnej wersji. 4.rbe - Przejście z wersji 1 (Renault) do wersji 2 (Renault) 5.kaczorb - MaxiEcu Renault V 2.0 - 145zł/brutt. + List polecony priorytetowy 11 zł 6.krokodil - MaxiEcu V 2.0 full - 380zł/brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k330 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 1.kaag - MaxiEcu Renault V 2.0 2.gojgien - Rozszerzenie z wersji MaxiEcu Renault 1.04.14, do MaxiEcu Renault V 2.0 z nośnikiem + list polecony priorytetowy... rozumiem że 61zł. 3.Piotrkamin - Poszerzenie z wersji MaxiEcu Renault zakupionej wcześniej. Jak można to do pełnej wersji. 4.rbe - Przejście z wersji 1 (Renault) do wersji 2 (Renault) 5.kaczorb - MaxiEcu Renault V 2.0 - 145zł/brutt. + List polecony priorytetowy 11 zł 6.krokodil - MaxiEcu V 2.0 full - 380zł/brutto 7. k330 na 90% - maxiecu V 2.0 Renault 145zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi