davidoff9 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam. Chciałem się dowiedzieć czy można normalną Megankę przerobić na Gt-line - chodzi oczywiście o zewnętrzne elementy. Czy zderzaki przód i tył pasują do standardowej Megane? Czy coś jeszcze z elementów stylistycznych wchodzi do tego pakietu? Bardzo mi się podoba ta wersja lecz nie potrafię znaleść informacji co jest jeszcze zmienione zewnętrznie. Dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z zewnątrz to: - zderzaki (chyba pasują, ale pewności nie ma - już widziałem oferty sprzedaży tak przerobionych) - lampy przednie z czarnymi kloszami - lusterka boczne, klamki i relingi w kolorze Dark Metal - alufelgi 17" Celsium - znaczki GT Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfm2 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Cześć, czy ktoś może wie gdzie dostanę znaczek na przedni zderzak ew. komplet? Serwis? pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 np tu: http://allegro.pl/renault-megane-iii-3-gt-line-nakladka-zderzaka-i4535441754.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi