cza1zip Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dzisiaj rano podchodząc do auta zauważyłem, że prawe lusterko wisi na kablu tzn. tylko ta część składana lusterka. Próbowałem jakoś je przymocować, ale mi się nie udało. Jest tylko tak jakby nałożone. Najgorsze w tym wszystkim jest, że podczas próby mocowania lusterka zaczął chodzić silniczek od składania (i chodzi cały czas) próbowałem wyłączyć składanie w przełączniku w lewych drzwiach ale nie pomaga, cały czas chodzi silniczek. Sterowanie samego zwierciadła działa normalnie. Może ktoś mi pomóc szybko, żeby jakoś to wyłączyć, nie chce żeby mi się silniczek spalił. W ogóle to lusterko można jakoś przymocować czy jest wyłamane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 samego silniczka składania nie wyłączysz, jedynie odłączyć całą kostkę od lusterka albo przeciąć jeden z przewodów do silniczka składania. A czy to jest wyłamane czy nie i czy można to poskładać to niestety musisz sam ocenić. Trudno zdiagnozować nie widząc pacjenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Miałem na myśli czy w ogóle ta część lusterka jest zdejmowana. Później wstawie zdjęcia bo rano do pracy się spóźniłem przez to lusterko. Mógłbyś napisać gdzie tą kostkę znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Powinna być w podstawie lusterka, widoczna po jej odkręceniu. Najprostsze wyłączenie to przeciąć jeden z 2 przewodów, żółty lub zielony. Prawdopodobnie i tak będziesz musiał nowe lusterko zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cza1zip Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) No więc odłączyłem kostkę, która jest w środku auta po zdjęciu osłonki i już przynajmniej nie buczy cały czas, jest jakaś szansa żeby to poskładać do kupy ? Tak to wygląda : Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Niestety połamane plastiki. Tego dobrze się nie poskleja :o Nie wiem czy dostaniesz osobno czy cały kpl. raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi