COWON Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, Poszukuje od jakiegoś czasu spinek służących do zamocowania osłon wewnętrznych na progi (samochód Megane III). Zdjecie spinki: Na allegro nie ma czegoś takiego. W serwisie - razem z całą listwą. Czy zna moze ktoś miejsce gdzie to można kupić? Moze istnieje jakiś zamiennik ? Dziękuję za ewentualną pomoc. Edytowane 9 Czerwca 2013 przez COWON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO23 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 witam zobacz na stronie http://www.romix.pl/oferta/spinki-samochodowe/citroen-peugeot-renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Dokładnie spinki Nr. kat. Romix C60332 I jest jeszcze jedna spinka taka duża pod rączką tapicerki, należy wyciągnąć przyciski od sterowania szybami i tam wyciągnąć kołek ropierający ze spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COWON Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Szczerze powiedziawszy wątpię aby to była własnie ta spinka. Wyglada jak gdyby inaczej Edytowane 9 Czerwca 2013 przez COWON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Fakt, chyba odpowiedź poszła nie do tego tematu te co podałem to spinki do tapicerki drzwi Dokładnie takie ;) Swego czasu sprzedawałem je na allegro bo mi zostało sporo, jutro sprawdzę czy coś mam jeszcze Edytowane 9 Czerwca 2013 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszGradziel Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dnia 9.06.2013 o 21:45, cinas napisał: Czy ma Pan jeszcze te spinki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nie , nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Co do spinek to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi