BUBU77 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czy ktoś z kolegów ma aktywowany tryb autostradowy (3x mignięcie kierunkowskazów)w swojej megi?? przydatna funkcja w jeździe po trasie. Moje pytanie jest takie w jaki sposób można to aktywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie ma tej funkcji w SIII i MIII pokusiłem się i dorobiłem taką funcjonalność w swoim SIII działa fajnie link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Informacyjnie - w ph2 jest już ta funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ciekawe czy wgranie nowego softu (nie wiem od czego?) uruchomiłoby tą opcję w phI...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zmiana softu w UCH, ale obstawiam na 99% iż się nie da ;) jak z językiem PL w poprzedniej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi