prostoufc Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Witam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mam w planach pomalowac oto i te srebrne orginalne felgi na kolor pomaranczowy. Jak dlamnie jest spoko chodz ten kolor na fot nie przedstawia realnego koloru lecz cos koło tego.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Szanowni forumowicze spójszcie i ocencie czy ma to sens i czy bedzie wygladac:DD dzieki i pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6, 5.9 -Prezes Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3bian Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 dla mnie masakra, malowal bym na czarny ;-) ale to tobie ma sie podobac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja mam alergię na pomarańczowy, za to podoba mi się niebieski..... Swoje felunie i dekle do stalówek mam jednak srebrne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 moim zdaniem powinieneś zacząć od zmiany felg, bo ten wzór jest... średni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen31 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dla mnie obora... tak jak kolega wyżej napisał pomaluj na czarne. Ja pomalowałem i efekt jest taki :D https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431945_622488744445436_661929498_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 moim zdaniem czarny kolor to najgorszy kolor na jaki można pomalować felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 To Tobie musi się podobać.. na czarny również bym nie pomalowała.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wypiaskować, wyszlifować i wypolerować na wysoki połysk. Tylko największy problem z dekielkami bo są plastikowe. Albo kupić okleinę "ala" chrom, też fajnie wygląda. A jeśli upierasz się przy pomarańczowym to proponuje folie w spreyu. Nie jest to duży koszt a jeśli wyjdzie nie tak i Ci się nie spodoba wystarczy zerwać i wracasz do oryginału. Sam chciałem w moim scenicu wypróbować tej folii w spreyu ale mam srebrne auto i nie bardzo pasują do niego kolorowe felgi. Osobiście poleciłbym taki pomarańcz http://plastidip.pl/sklep/58-plastidip-blaze.html tu masz filmik jak to mniej więcej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin123 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 też zgadzam się, że kolor średni, ale może w realu wygląda lepiej, ja u siebie mam srebrne i myślę, że to najlepiej wygląda przy czarnym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi