krzycho1308 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Mam takie pytanko: Czy Megane IIphI wyposazone w klimatyzację ręczną powinno mieć zamontowany czujnik teperatury wewnetrznej w lusterku czy beż tego czujnika tez bedzie pracować prawidłowo? Pytam gdyż nie dziala mi klimatyzacja,a: - wszystkie bezpieczniki sa ok - po podłaczeniu agregatu na krótko - działa - wciskając przycisk A/C na panelu kontrolka sie załacza wentylator też - wymieniłem włącznik cisnienia płynu chłodzacego (ten przy chłodnicy klimatyzacji) - czynnik nabity - z UCH na przewodzie wychodzącym do agregatu brak zasilania po włączeniu przycicsku A/C Edytowane 17 Czerwca 2013 przez krzycho1308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie jest zamontowany, bo i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 A jak jest to i tak nie ma on wpływu na ręczne WŁ/WYŁ A/C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1308 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 spoko, wiec co oze być przyczyną nie działającej klimatyzacji?? juz zastanawialem sie nad usterką UCH-??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi