qweluke Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 witam, w jaki sposób zdemontować szybę w tylnych drzwiach megane 3? Zdejmuję boczek i co dalej? i czy da się wyjąć też tą malutką szybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chyba nie wyjmiesz głównej szyby bez demontażu tej małej. Odsyłam do serwisówek na Downloadzie i oczekuję na manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baq_80 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie wiem czy aktualne, ale trafiłem kiedyś na taki filmik: Ok 2'giej minuty goście robierają tylne drzwi w MIII i wycagają szyby do przyciemnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi