Gość Sebulerbin Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam. Szukałem na forum ale nie znalazłem odpowiedniego tematu. Sprawa ma się następująco: od wczoraj nagle podczas uruchamiania samochodu przyciskiem pojawiają się trzy sygnały dźwiękowe (3 krótkie piknięcia) i auto odpala. Na wyswietlaczu nic się nie pojawia, żaden komunikat, drzwi wszystkie pozamykane więc nie wiem skąd się to nagle wzięło. Miał ktoś z czymś takim do czynienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Blokada tylnych szyb. Zapewne jest aktywna i stąd to pikanie. Było to już opisywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 A to przepraszam w takim razie, ale w szukajce nie udało mi się odnaleźć. Jutro zejdę do auta i zalukam czy jest aktywna ta blokada. Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Przełącz kilka razy pod rząd (chyba trzy albo pięć) blokadę szyb i drzwi. Tylko tak wyłączysz to pikanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebulerbin Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mieliście rację chłopaki, przełączyłęm kilka razy blokadę szyb i pomogło. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi