broszford Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-5-drzwi-alu-C29639483.html sprzedaje juz dosc dlugo, cena atrakcyjna, napewno ma jakies wady, tylko jakie, napewno było malowane to widac kola nie odpowiednie, brzydko wygladaja jakies inne spostrzeżenia ? prosze o opinie ? ewentualnie moze ktos z okolic Krakowa by mogl obejzec te auto dla mnie oczywiscie odpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
backstveet Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mogę podjechać obejrzeć to autko dla mnie to żaden problem jestem przedstawicielem handlowym na całą małopolske. A co do odpłatności to postawisz piwko jak kupisz autko i nie ma problemu ;)Zadzwonię tam jutro i się zapytam gdzie ona jest dokładnie i wtedy powiem Ci kiedy mam chwilkę żeby podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszford Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Papuga :) kurde extra by bylo .... bede bardzo wdzieczny, mam ponad 500km do Krakowa, ale gdyby auto bylo w miare ok ( nie licze na cuda za taka cene ) to bym podjechal > piwko chetnie ;-) Regulamin pkt. 5.6, 5.13 -Prezes Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
backstveet Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Dla mnie to żaden problem obejrzeć sam zresztą szukam ale ja tylko benzynka :) Poczekamy na innych wypowiedzi na co w szczególności zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszford Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 (edytowane) daj znac jak bedziesz ogladac ogolnie najwazniejszy dla mnie to stan techniczny na oko widac ze byl malowany Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Nadwozie kilkunastokrotnie lakierowane,ów pakiet sport wygląda na chaupniczą próbę obniżenia kosztów naprawy.Zawieszenie cięte czy wymienione na niższe? Wnętrze wyląda na reanimowane domowymi sposobami a przebieg raczej grubo ponad 300 tys. km. Sądzę, iż jest to sztuka sprowadona na handel a w innych ogłoszeniach sprzedający wzmiankuje coś o ksenonach-w zderzaku są jedynie otwory na spryskiwacze. Generalnie mina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszford Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) z tego co wiem, to te auto bylo sprzedawane w lutym przez poprzedniego wlasciciela, obecny probuje sprzedac auto juz chyba od kwietnia... Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zasasa jest prosta. Bierzemy auto tanie i okazyjne, do tej ceny doliczamy z 6-7 tys pln na naprawy i cieszymy się z auta, więdząc w jakimś stopniu co się ma i w jakim stanie. 2 opcja to brać auto po cenach rynkowych, wsiadac i jechać. Tych 2 opcji nie da się ze sobą połączyć. Jeżeli autor liczy na drapane, że wyda 9 tys na tego Megana, bo pewnie cena jeszcze do uszczypnięcia i ominie grubsze wydatki, w co kolega pewnie po cichu wierzy i ma nadzieje : P to jest w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi