mirek_sonata Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 czy po wymianie tarcz hamulcowych tył jest potrzebne podłączenie komputera w celu wyregulowania hamulca postojowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Nie odpowiem na pytanie bo nie wiem ale czy przed wymianą musiałeś podłączyć do komputera? Rozumiem, że tutaj chodzi o hamulec automatyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby. Sam wie z jaką siłą powinien dociskać ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca1971pl Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 witam, u mnie w scenicuIII z automatycznym hamulcem postojowym mechanik przed wymianą tarcz i klocków z tyłu podłączył kompa w celu całkowitego odpuszczenia hamulca, a jak wszystko zamontował to też kompa podłączył i uaktywnił hamulec postojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArchieX Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Mi przy wymianie klocków mówili, że muszą podpiąć do kompa i przestawić w tryb serwisowy, bo dopiero w tym trybie auto zwalnia szczęki i można zacząć wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi