roadrunner75 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich! Od jakiegoś czasu w megance II 1.5 dCi pali mi się kontrolka z symbolem silnika, na teście komputerowym wyszło że to czujnik temperatury zasysanego powietrza. Czy ktoś wie gdzie jest umieszczony ten czujnik i jak wygląda......może jakaś fotka? Edytowane 28 Grudnia 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekd Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 czujnik temp powietrza jest zintegrowany z czujnikiem cisnienia w kolektorze dolotowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 kocuper, a moze masz taki rysunek, też chodzi mi o czujnik temp zasysanego powietrza ale w scenicu 1,9 dti '99 pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 roadrunner75, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 marchewa, wysłałem mailem. Tak jak prosiłeś. Ale co tam, niech inni też coś mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roadrunner75 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Dzięki panowie za pomoc......na szczęście diagnosta był marny i się pomylił. Okazało się że zatarł się zawór recyrkulacji spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admor Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam Moze mi ktoś pomoc, nie potrafie znalezć czujnika temperatury w moim samochodzie scenic II 1.5dci, moze ktos podowiedziec gdzie go szukać lub jesli dysponujecie jakims obrazkiem jak wyżej to bede bardzo wdzięczny dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi