Brekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Cześć, Mam problem z regulacją siły nawiewu. Wróciłem dziś do samochodu i pokrętło od siły nawiewu było po prostu luźne, nie mam więc kontroli nad siłą nawiewu. Czy możecie poradzić, jak to rozwiązać? Czy ktoś zdejmował panel kontroli chłodzenia? Dodano: 18 lip 2013 - 20:04 Ok, doszedłem do zdjęcia pokrywy radia i nawiewu, przy okazji trzea też zdjąć prawą część plastikowego panelu (nad schowkiem). Potem są dwie śrubki, te odkręciłem i mam już panel sterowania nawiewem / klimatyzacją. Dalej utknąłem, bo nie wiem jak wyjąć oprawę (czarną część z pokrętłami) z białej plastikowej tylnej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 http://megane.com.pl/forum/207-download-komentarze-i-wsparcie-techniczne/page__prune_day__100__sort_by__Z-A__sort_key__last_post__topicfilter__all gdzies tu zapewene to będzie w pliku zbiorczym z wszystkim to megane III i scenica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brekk Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Dzięki za pomoc, niestety jest jakiś błąd z Twoim linkiem, bo forum mi się nie otwiera. Możesz spróbować jeszcze raz? Za to dowiedziałem się już więcej. Serwis Renault sam nie naprawia panelu sterowania klimą / nawiewem, ale od razu wymienia tę część. Zamówiłem więc już ten panel z allegro, ale nie wiem jak do odłączyć / podłączyć. Po prostu nie mam dojścia do tylnej części, gdzie doprowadzone są kable. Czy ktoś jest w stanie z tym pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 musisz wejsć w dział dowlnload na forum ten link odnośi sie właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dzięki, jakoś już poradziłęm:) Jakoś, to znaczy kupiłem używany panel klimatyzacji i dałem do serwisu do wymiany. Całość kosztowała mnie 130 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi