Radioaktywny Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Witam, widziałem na forum wpisy dotyczące niepokojących dźwięków wydobywających się z wnętrza samochodu, ale nie trafiłem na sytuację, która mnie dotyczy. Chodzi o to, że samochód od samego początku, podczas np. zjeżdżania z krawężnika, wydaje takie skrzypienie, które sprawia, że zastanawiam się czy się czasem zaraz nie złamie. Próbowałem to przypasować do skrzypienia drzwi, o którym pisaliście, ale jakoś mnie to nie przekonuje. Wydaje mi się, że dźwięk dochodzi z bagażnika. Będę wdzięczny za pomoc w usunięciu tego frustrującego feleru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A tylnia belka była wyciszana w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzadki Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Też mi się auto łamie myślę, że to normalne, bo jednak konstrukcja samochodu nie jest idealnie sztywna, a do tego plastiki lubią trzeszczeć. Miałem także najpierw wymienianą belkę w serwisie, a następnie znów naprawianą belkę ze wzgl na "trzeszczenie", ale odgłosy pochodzące z belki i z "łamania się samochodu" są całkowicie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Z belką nic nie było robione. Sugerujecie, żeby jechać z tym do ASO? Tylko może się pojawić mały problem, mianowicie lecę teraz na przedłużonej gwarancji, która raczej nie pokryje kosztów takich zmian. To nie są dźwięki plastików z wnętrza. Jestem laikiem, ale powiedziałbym, że chodzi o konstrukcję samochodu. Edytowane 23 Lipca 2013 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi