airbites Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Co jest dla was najważniejsze w aucie? 1. Wygląd 2. Elastyczność na 4,5,6 czy 7 biegu 3. Przyszpieszenie 4. PRędkość max 5. Spalanie 6. Niezawodność 7. koszty eksploatacyjne-ubezpieczenie, serwisowanie 8. Inne-jakie? Ja częściowo 1, 2, 5, 6 i 7. A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu60 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 2. Elastyczność na 4,5,6 czy 7 biegu Która osobówka ma 7 biegów? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Która osobówka ma 7 biegów? :D Np. Porsche 911 Carrera S ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 A ja w aucie preferuje święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Wygoda, funkcjonalność, wyposażenie oraz wygląd wnętrza.. To jest to co mnie otacza, mało istotnym dla mnie jest jak komu auto z zewnątrz się podoba, ja też go nie widzę jak go od środka używam. Choć sceniol II jest miły dla mojego oka nawet z zewnątrz, jak do niego podchodzę. Niestety tych punktów, dla mnie najważniejszych, w podpowiedziach do wyboru zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 1. Estetyka wnętrza, w którym muszę dobrze się czuć. 2. Elastyczność i spalanie = dCi. 3. Wygląd zewnętrzny i koniecznie nie to co podoba się większości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Żeby coś przyciągło moją uwagę to wygląd, potem oczywiście przyśpieszenie, kiedy chce to wyprzedzam bez stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 fotel który da się ustawić tak, żeby nie trzeba było mieć abonamentu u kręglarza (renówka nie zdała niestety) dużo szyb i duże lusterka duża prędkość max i niskie spalanie (6 bieg daje radę) duży i pakowny bagażnik dobre prowadzenie w zakrętach plus ulepszacze kabinowe - dużo guzików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Koszty eksploatacji czyli spalanie, ceny części, czasem dostępność serwisu bo sporadycznie ale potrzebna jest jakaś bzdura, a i zapomniałem....dobrze jak auto ma niemalowane zderzaki :D ) Niestety większość nowszych jest malowana. Edytowane 25 Lipca 2013 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 1. Brak rozwiązań podnoszących koszty. 2. Bezpieczeństwo. 3. Osiągi. 4. Jakość wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Dla mnie najważniejsze jest,aby samochód był zawsze czysty,wg mnie to jest wizytówka właściciela pojazdu. Drugą istotną rzeczą jest to,aby samochód zawsze odpalał nie robił niespodzianek rano przed pracą i był regularnie serwisowany. Może podstawowe koszty utrzymania nie są znowu jakieś wysokie,ale jak się o coś nie zadba to urośnie niezła sumka. Trzecie to spalanie. Wg wskazań komputera w samochodzie to na 100km spala mi 4,5l;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anneetta24 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Zdecydowanie niezawodność.. i jednak spalanie.. teraz.. kiedy samo życie rodzinne jest drogie.. spalanie musi mieć znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperKonopek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) wygląd i aby nic się w nim nie psulo bo to gorsze od drogiej benzyny !!! Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Przede wszystkim koszty (spalanie, części, ubezpieczenie); wygoda oraz żeby miał/a to coś że zawsze się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wygoda, przestronność wnętrza, elastyczność silnika, przede wszystkim czyste i zadbane wnętrze oraz umyty z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi