eliaszxp Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Od jakiegos czasu rozgladam sie za nowym samochodem. W oko wpadlo mi takie ogloszenie KLIK Co o nim sadzicie? Cena podejrzanie niska. -Silnik chyba nie najlepszy (85 KM) ale moze udalo by mu sie dodac kilka koni podlaczajac go pod komputer... -Przebieg niski - zastanawiam sie na ile prawdziwy -VIN - hmm napewno jest od tego samochodu? gdzies znalazlem ze 10 cyfra powinna wskazywac rocznik, ale moze sie myle... Ogolnie wydaje mi sie ze takie meganki na allegro zaczynaja sie od 30 000 a nie 24 000 zl. Co sadzicie o tej ofercie? Pozdrawiam :) Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 nie wierzę w takie okazje, listwa na tylnim zderzaku powinna być chyba czarna. Może pan odcień się wypowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dziwne, właściciel auto już po miesiącu sprzedaje? To daje do myślenia, zaczynają się kłopoty z wtryskami albo z turbiną. Ewentualnie auto to ulepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja tez nie wierze w cuda i takie ceny. Nie ma informacji, ze bezwypadkowy, wiec zawsze możesz próbować pytać jak bardzo była walnięta, choć założę się, ze odpowiedz będzie, ze nie ma takiej informacji, albo lekko wgnieciony zderzak czy coś w ten deseń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi