Choina Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 sei08, bądź tak miły i przeczytaj ten temat od pierwszego postu, aż po ostatni. Zaczynając od strony pierwszej i kończąc na drugiej. Myślę, że odpowiedź sam znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yataman Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Otóż, monitor podlączony pod wejście AUV, Glos w glosnikach fabrycznych:) Stereo, ogolnie jest pieknie Gdyby ktos mial pomysl na podpięcie wzmacniacza czekam na info :) do radia ktore wczesniej wyminilem oczywiscie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Witam kupiłem sobie zmieniarke xcarlink wszystko fajnie chodzi tylko jest mały problem po wyłączeniu i włączeniu radia pyta mnie o cod radia może ktoś pomoże :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinimod Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 pyta za każdym razem czy po odłączeniu radia przy montażu? że pyta raz to normalne, kod powinieneś mieć zapisany gdzieś w papierach (ja mam na instrukcji radia), a jak nie to w ASO powinni Ci podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pytało za kazdym razem i nagle przestało nie wiem czemu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Może brak było mu permanentnego zasilania i pojawiało sie tylko "po stacyjce". W kostce ISO wszystko ładnie styka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mao2 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Witam mam radio z mozliwoscią podpięcia AUX.Na pierwszej stronie jest ładnie opisane jak to zrobić ale skąd wziąć taki kabelek?Czy mozna je kupić w Polsce,jak on sie nazywa bo nie wiem jak go znalezć. PS:Niestety mam jednak radio z 'Tuner List" :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinimod Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 no to problem sam się rozwiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ymon Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Witam, Ostatnio zamontowałem sobie wejcie na mp3 wg opisu. Niestety po włączeniu radia w tryb AUX słychać dość duże szumy. Czy któryś z Kolegów zetkną się z takim problemem?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRuHa Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 http://www.cabriault.com/meganecc/tips/ipod/meganeipod.pdf Witam! Jestem tu nowy i na Renówkach się niebardzo znam... Wiem, że niby wszystko było powiedziane w tym temacie, ale ja nadal nie wiem czy do mojego radyjka dam radę podpiąć AUX (wg. opisu pod cytowanym linkiem) wrzucam też fotkę mojego radia, żeby wszystko było Clear: RADYJKO Samochód to Meg 2 po face liftingu (czyli wg. "Waszej" nomenklatury Phase II) jeśli potrzebujecie czegoś więcej się dowiedzieć, żeby powiedzieć tak lub nie to słucham! Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRuHa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dzisiaj zebrałem już cały potrzebny diwajs i będę kombinował, o efektach napiszę... martwi mnie jeszcze jedna rzecz - zestaw głośnomówiący, czy on nie jest podpięty właśnie pod to wejście? okarze się jak wyjme radio... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wopa Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Po co kombinować. duzo prostsze i efektywniejsze jest: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10151 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=10087 Mozna bez najmniejszego problemu podpiąć jednocześnie mp3, wzmacniacz, zmieniarkę i zestaw głosnomówiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 wopa, pod warunkiem, że ktoś chce mieć takie coś zamiast radia orginalnego. Osobiście wolę orginał, bo uwazam, że pasuje do całokształtu. Jest wiele radyjek lepszych od tego co w MII montuje fabryka, ale są tacy którym to wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRuHa Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 temat zdaje się dotyczy AUXa w SERYJNYM radiu, gdybym mógł włożyć inne radio to bym się nie pieprzył, tylko kupił Alpine z pełną obsługą iPoda, jest jedno ale - auto jest służbowe i nie bardzo można w nim grzebać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi