Piotr_Justyna Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, dzisiaj zauważyłem,że moje światła "skaczą" tzn jakby same się regulowały między 0 a 4 pare razy po czym to ustaje a za jakiś czas znowu.Ktoś ma jakiś pomysł o co w tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatratr Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Regulator wysokości świateł do wymiany-wytarte styki.Miałem to samo-wymieniłem na używkę i ustało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 U mnie ten sam objaw-do dzisiaj nie doszedlem do konca w czym problem ale faktycznie chyba regulator bo pomoglo chwilowo rozebranie i podgiecie stykow. Problem wystepowal tylko na 0,1 i 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Justyna Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 U mnie też tylko na 4,dzięki za szybką odpowiedz na allegro kosztuje 15zł więc niewarto się zastanawiać :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Hmmmm mozesz podac link jakis? Nie widzialem tego za taka cene.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Justyna Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Niema sprawy, http://allegro.pl/przelacznik-regulacja-swiatel-renault-megane-ii-i3458050830.html http://allegro.pl/regulacja-swiatel-renault-megane-ii-2-scenic-ii-2-i3462231404.html Dodano: 28 gru 2013 - 16:52 Odświeżam problem,zaożyłem nowy regulator natomiast światła nadal skaczą.Czy toś ma jakiś pomysł? Witam, mój problem polega na światłach mijania które same się regulują(góra dół i tak w kółko) wymieniłem już regulacje na nową ale to nie podziałało.Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać? Po co był zakładany jeszcze raz temat z tym samym problemem? Połączyłem Aston76 Edytowane 28 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sprawdziłbym instalację od regulacji świateł, czy przypadkiem nie ma gdzieś zwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Justyna Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki za podpowiedz,napewno sprawdze niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kiedys mialem podobny problem w M1Ph2. Sprobuj odpiac regulacje jednego swiatel i zobacz czy objaw bedzie w dalszym ciagu wystepowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi