Bravo8 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam Jestem posiadaczem Renault Scenic II ( rocznik 2004) od trzech miesięcy. Pewna sprawa mnie irytuje. Czy jest to normalne że podczas jazdy nocnej na włączonych światłach mijania wewnątrz kabiny palą się tam małe białe światełka na dole we drzwiach. Podczas jazdy w dzień to jakoś nie przeszkadza, ale nocą to tak daje kątem po oczach i cholernie przeszkadza. Odłączenie akumulatora na kilkanaście minut nic nie zmienia. Nie wiem czy macie to samo. Może można je jakoś wyłączyć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Tak, zamknąć dokładnie schowki w podłogi. Jedna z nich jest niedomknięta i dlatego. Edytowane 9 Września 2013 przez airbites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo8 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Dziękuję za pomoc. U mnie okazał sie problem ze schowkiem w podłodze od strony kierowcy, jest pęknięty, jak go docisnę nogą to światełka gasną , jak puszczę to się palą. Muszę to jakoś naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Na szybko możesz wypiąć jeden przewód w schowku i nie będą zapalać się światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi