MarioIII Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Witam, proszę o pomoc w wyborze kolejnego megane pozbyłem się już swojego coupe z silnikiem 1.6 benz to była pomyłka i teraz szukam czegoś mocniejszego od pewnego czasu na alledrogo jest sliczne megane z pakietem GT w niezłej cenie tylko pytanie czemu tak długo to autko jest do kupienia, czy ktoś je może oglądał? stoi w Warszawie ja z Mysłowic mam kawałek i nie chcę jechać w ciemno, proszę o pomoc i opinie.. z góry dziękuję alledrogo nr ogloszenia 3514631851 http://allegro.pl/show_item.php?item=3514631851 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 W Niemczech takie auto kosztuje minimum 50kzł :) Coś trzeba jeszcze dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 no pewnie jakaś bomba ale może ktoś je oglądał jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Za fajnie opisana, szkoda że w opisie nie dodał słowa "Igła" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) znalazłem jeszcze taką niebieściutk co sądzicie sprawdzał ktoś? http://kent.otomoto.pl/renault-megane-gt-line-C30017589.html Edytowane 11 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 No to teraz całkiem inna gadka będzie :P Auto warte obejrzenia, chociaż pod maską jest zaskakująco czysto? Ale skoro dają gwarancję na 6 miesięcy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 (edytowane) zastanawia mnie napis na silniku czyżby leżał gdzieś obok w stodole i go oznakowali? a ta gwarancja na silnik i skrzynie to pewnie jakaś polisa ubezpieczeniowa hm.. Dodano: 11 wrz 2013 - 11:00 dzwoniłem poda mi nr vin auto jest z Francji, gwarancje na silnik dałby bank przy kredycie czyli zwykla polisa na awaryjnośc chyba są takie, powidział że lakierowane były drzwi i błotnik z jednej strony przednie i zaprawka na tylnym zderzaku, ciekawe jak mocno bite, gościu trochę niemrawy w gatce był, mówi że nie ma czujnika lakieru - hihihi zapytalem czy ruszone były progi albo słupki no raczej nie były chyba - taaaa i tyle wiem na moje oko patrząc na fotki lakierowany był prawy bok lewy wygląda ok Edytowane 11 Września 2013 przez MarioIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Te z Warszawy jak chcesz mogę zadzwonić i się umówić z gościem i obejrzeć auto potem napiszę na forum co jest z nim czy warto czy nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Ten przynajmniej ma oznaczenia na klapie bagażnika i w zderzaku przednim + nakładki aluminiowe na pedały - w pierwszym brak tych elementów. Niestety jak chcesz kupić sprowadzany to musisz sprawdzać na żywo w ASO, każdy będzie uderzony trzeba tylko sprawdzić jak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 wiadomo że na żywo ale może ktoś z okolicy jak np ciki jeśli masz trochę czasu to proszę obejrzyj to w wawie, ewentualnie jeśli warto to zrób fotki jakieś i pstryknij nr vin spprawdż też szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Jak meganki bedą dobre blacharsko to problemu należy szuzkać w brakującym VACie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) jakim Vacie, podatku...??? nie opłacili? Dodano: 12 wrz 2013 - 08:06 a co powiecie o tym GT line z wawy krajowe http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-130km-gt-line-sport-C30575647.html brak oznaczeń GT line na karoserii i brak nakładek na pedały czy tak było w 2009 r.? Edytowane 12 Września 2013 przez MarioIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Nie, były w pakiecie. Przecież to ta sama Megane co w pierwszym linku była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioIII Opublikowano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) teraz na tym 1 linku wyskakuje automat w benzynie gościu totalnie miesza nie wiem czy to była ta sama bo tu jest napisane że kraj pochodzenia POLSKA a może ktoś potrafi sprawdzić jego vin VF1BZ1G0646002410 Edytowane 12 Września 2013 przez MarioIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) jakim Vacie, podatku...??? nie opłacili? Dodano: 12 wrz 2013 - 08:06 a co powiecie o tym GT line z wawy krajowe http://otomoto.pl/renault-megane-1-9dci-130km-gt-line-sport-C30575647.html brak oznaczeń GT line na karoserii i brak nakładek na pedały czy tak było w 2009 r.? Wpisz sobie w google jak nie dać się oszukać na podatku VAT to będziesz wiedział o czym mówie za dużo pisania.. Ta meganka ma deske jak wersji dynamique Edytowane 12 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi