pauliosss Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 http://tablica.pl/oferta/reanult-scenic-2-0-16v-benzyna-gaz-1997-rok-CID5-ID3KGDD.html#1afb05478d czy były poliftowe z 97r? nie wydaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Taaaa, a środek z przed liftu. Pewnie miał spotkanie z mamutem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) W treści ogłoszenia sprzedający napisał: "polecam!!!", jak poleca to trzeba brać :) W wyposażeniu jest też "radio na USB". Edytowane 26 Września 2013 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Taaaa, a środek z przed liftu Parapet jest z wersji PHII :) Reszta z PHIWymieniony cały przód, czy gościowi się coś p...ło :) Wersje z silnikiem 2,0/16V "wychodziły" dopiero w drugiej połowie '99 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) przemo nie tylko przód, tył też liftowy lampy, dobrzę że klapa nie od RX4 z kołem, bo już by niezłe kino było :) a jak to wszystko ładnie spasowane, szpary jak na naszych polskich drogach. Założe się, że trafi się jakiś kupiec co zakupi ten wyhodek w tej cenie. Cenę też wywindował niezła za ten rocznik. Edytowane 26 Września 2013 przez pauliosss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Oczywiście, tylna klapa jest z PHII, jakoś nie napisałem o tym. Nie jestem też pewien, czy w PHII były takie rynienki pod konsolą centralną, natomiast były bardzo popularne w PHI. Ciekaw jestem tego auta, pooglądał bym go z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Albo zadzwonic najpierw pogadać normalnie jakkby chcieć zakupić, a potem zapytać co to za kino... Ciekawe jaka reakcja by była, może jest ktos na forum z Białej to by podjechał, obejrzał i wypytał co nieco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 PhII nie miały takiej rynienki na konsoli centralnej tylko zamykany schowek z chłodzeniem. Tylny zderzak zdaje się też z PhII. Niezły ulep, miejmy nadzieję ze nikt się nie natnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Tylny zderzak zdaje się też z PhII. Tu akurat nie ma różnicy. Face Lifting dotyczył głównie przodu, silników i niektórych elementów zawieszenia. Z tyłu wyleciała "obudowa" tablicy ze światłami przeciwmgielnymi i doszła uchylna szyba, dostępna jednak nie we wszystkich wersjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 zderzak z tyłu w phI miał przetłoczenie po środku, na dole. Tak samo jak w coupe I phI p.s. niezły ulep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 e tam, mam taki sam, bynajmniej nie mam PhII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARREK Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Bez poduchy u pasażera i sterowanie szyby u pasażera niżej niż po lifcie. Ciekawe co go skłoniło do przeszczepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) P_r_z_e_m_o tylko zdjęć na forum nie wrzucaj, bo zaraz napiszą, że ulep Edytowane 26 Września 2013 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 E tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Ciekawe co go skłoniło do przeszczepu Pewnie wyszedł najgorzej z kolizji trzech aut, więc jak naprawiał to poszedł na całość. Edytowane 27 Września 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi