robertb43 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Witam, Jestem nowy na forum i pierwszeautko marki Renault. Na forum jest dużo o FAP ale nigdzie nie znalazłęm konkretnej odpoweidzi na moje pytanie więc proszę o wyrozumiałośc :) . Kupiłem Megane III 1.9 130 km, z speceyfikacji autka wyczytałem: "Bez zestawu przeciwpyłowego". I pytanie moje jest takie: czy to oznacza że autko jest bez FAP czy też to nie ma żadnego znaczenia i wszytkie modele maja ten FAP. Autko sprowadzone z Francji data p. rej. 06.2010r. Edytowane 5 Października 2013 przez robertb43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 w 2010 roku to raczej wszystkie miały FAP, na 90% jak jest naklejaka z ECO2 na tylnej szybie to ma. A tak wogle to wystarczy schylić się pod auto ,fap jest na wysokości nóg kierowcy a jak dokłądnie wygląda wystarczy że wpiszesz w szukajke allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Po otwarciu drzwi kierowcy na naklejce może być inormacja o iltrze czastek stałych. Podobna naklejka może być widoczna po otwarciu maski, na przednim pasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi