IBOX Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam mam prośbę moja dziewczyna zastanawia się nad kupnem tego auta http://otomoto.pl/renault-megane-krajowy-klimatyzacja-C31001844.html dlatego chciałbym poprosić was forumowicze o wasze opinie na temat tego auta. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Trochę plastików brakuje pod maską. W tym roczniku powinny być wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mam ten sam model i niestety ale plastiki są na zdjeciu wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Brakuje plastiku obok zbiorniczka płynu chłodzącego oraz plastiku na przednim pasie. A w tym roczniku muszą być wszystkie. Dopiero po lifcie zaczęli oszczędzać na tym. A po za tym zdjęcia tak zrobione aby nic nie było widać. Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prot1234 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mam trochę inny silnik ale według mnie to tam brakuje plastików i to całkiem sporo, wlew płyn chłodniczego powinien mieć osłonkę i w narożnikach powinny być jeszcze plastiki. Jedynie zastanawia brak naklejonych folii na tylnych nadkolach ale przyznam się że nie kojarzę czy w hatchbackach też były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Jedynie zastanawia brak naklejonych folii na tylnych nadkolach ale przyznam się że nie kojarzę czy w hatchbackach też były ? Tak też są. Edytowane 22 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi