ignas Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam, przechodzę przez temat montażu bixenonu w mojej Megane III. Moje pytanie do was. Czy jest możliwość w komputerze zmienić ustawienie poboru prądu z 55W które było w żarówce halogenowej na 35W które jest teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 A dlaczego czesz ta wartość zmniejszyć?? Komputer wali błędem żarówki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) cięcie Błędu nie wywala ale po włączeniu świateł od razu odcina zasilanie. Pewnie dlatego, że teraz jest 35W poboru a nie 55W. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Nie cytujemy postu w całości odpowiadając bezpośrednio pod nim. damiar Edytowane 25 Listopada 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ledy czy ksenon założyłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Błędu nie wywala ale po włączeniu świateł od razu odcina zasilanie. Pewnie dlatego, że teraz jest 35W poboru a nie 55W. Zakładam ze masz przetwornice i obie są sprawne?? Edytowane 27 Listopada 2013 przez athlon64x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Założyłem lampy bixenon z Megane III. Tak, chodzi o przetwornice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi