ander1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Witam,mam taki problem który dotyczy radia, owszem gra ale co jakieś 3 sekundy slychać piknięcie dość wyraźne i tak caly czas poza tym nie ma wizualizacji na komputerze, komputer wyswietla tylko godzinę i temperaturę, radia nie. Megane II 2005 r Radio aktualne to tuner list , ale juz gołym okiem widać że nie pasuje do tego auta bo obudowa jest za krótka i po bokach zostały szczeliny jakby prawidłowe radio miało być dłuższe. Dodaje zdjęcie można zobaczyc jak to wygląda. Byłem u elekto mechanika powiedział mi że to radio nie jest od tej meganki Czy ktos cos wie w tym temacie jakie radio muszę kupić żeby pasowało i działało jak powinno? Wydaje mi się że to radio jest od laguny Edytowane 27 Listopada 2013 przez ander1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak chcesz to mam od mojej Meganki oryginalne radio do sprzedania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Może dlatego, że jest to radio od Clio/Traffica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ander1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) już wszystko działa jak należy,poprostu kupiłem i włożylem prawidłowe radio update list, a te wlasnie jest od clio Regulamin pkt.5.6 - pl-literki Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery ;) ;) ;) Aston76 Edytowane 29 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajano Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A czy to radio będzie odtwarzało mp3 http://allegro.pl/radioodtwarzacz-cd-renault-scenic-megane-i-i3760151793.html ? Mam w moim Scenicu I ph II radio na kasety a chciałbym mieć coś co odtworzy mp3. Niestety zmieniarka xcarlink odpada. Myślałem także o zmieniarce Renault http://allegro.pl/zmieniarka-cd-alpine-scenic-i-lift-02r-i3743756951.html ale także nie jestem pewien co do odtawrzania mp3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam Trajano to radio nie odtwarza mp3, zmieniarka też nie. Możliwość odtwarzania mp3 mają radia typu update list, które na przednim panelu mają oznaczenie mp3 ->LINK. Radio update list teoretycznie można założyć do Scenica I ph2, ale trzeba zmienić wyświetlacz ze względu na inny rodzaj komunikcji radio-wyświetlacz oraz okablowanie. Tak więc zostaje transmiter lub emulator ->LINK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajano Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No cóz, zakupię więc zwykłe radio na CD i utwory będę nagrywał w jako Audio CD :) Kiedyś miałem transmiter ale nie byłem z niego zadowolony a xcarlink niestety mam w drugim aucie i często sięzwyczajnie nie uruchamia. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi