rbe Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zrobiło się zimno i prszyła pora na dogrzewanie się a nie chłodzenie. Zauważyłem jednak, że w moim aucie ciepłe powietrze leci tylko z kratek, natomiast do schowka kierowane jest zimne. Czyt to normalne (na zewnątrz temp. w okolicach zera)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Powinieneś tam mieć zaślepkę - jeśli schowek masz chłodzony. Zamykasz i po problemie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) powiem szczerze, że te zaslepki to za szczelne nie są <dobani>, w reanult leci zimne. ALe w którymś tu samochodzie, nie wiem już w której marce w jak brałem na ciepłe to leciało ciepłe, na zimne to zimne do schowka, tylko nie mogę sobie przypomniec marki pojazdu.. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Nowe zdania zaczynamy z dużej litery ;) ;) ;) Aston76 Edytowane 29 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Przyznam, że nie sprawdzałem w zimie czy grzeje ;) Jak nie zapomnę to sprawdzę dzisiaj czy przy włączonym ogrzewaniu leci tam coś cieplejsze powietrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Schowki cały czas są schładzane. I wcale to w niczym nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wdczpraj odsłoniłem zaślepkę i przyzna, że nie leciało ciepełko do schowka mimo włączonego ogzrwania w aucie ;) Czyli, schowek ma chłodznie w czasie załączonej klimy a nie grzanie w czasie załączonego ogrzwania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi