Megane3UM Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Witam. Posiadam służbową megane III z 2010 , jeżdżę nią już pół roku i zrobione 20 tyś.km. Posiadam na wyposażeniu navi tomtom z płaskim radiem i bez BT. Wiem , że to rzadki mod , ale potrzebuję zmienić wyswietlacz navi na zwykły tylko taki do radia, temperatury itp. Jakiego wyświetlacza potrzebuję , bo z tego co już czytałem to są chyba dwa rodzaje. Po czym je rozróżnić , aby kkupić dobry. I czy wogóle da się podłączyć taki wyświetlacz mając wcześniej navi ? Jak sie demontuje wyświetlacz navi ? I czy tylko sam wyświetlacz mi potrzeba ? Radio mi się nie zakoduje przy odlaczeniu wyswietlacza ? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Rafał Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 9 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryffin Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Podłączam się pod temat, z tym, że ja mam fabryczne radio z navi i Bluetooth, który działa tylko przy włączonym radiu / nawigacji. Ktoś się orientuje, czy można podmienić wyświetlacz od zwykłego radia bez Navi, bez strarty funkcjonalności zestawu? A może da się jakoś wyłączyć fabryczną navi, żeby zachować działanie Bluetooth do rozmów i muzyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi