dural1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 miałem też bąble z filtra do pompy samochód zapalał za drugim lub trzecim razem ale mechanik powiedział że to jest czujnik położenia wałka rozrządu wymienił go i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Myślę, że przez te 4 lata to problem już został rozwiązany :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom2125 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 czujnik położenia wałka rozrządu wymienił go i jest OK. Nie podawaj kolego,,diagnozy'' mechanika bo zostałeś naciągnięty.Czujnik wałka ma tyle do bąbli powietrza w filtrze paliwa co lewe lusterko do prawego koła.Po prostu zlikwidował nieszczelność. Problem rozwiązany już od dawna,szkoda że niektórzy nie dzielą się wiedzą co było przyczyną..ale jak problem to po nocy potrafią szlochać i prosić o poradę :!: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybaryba Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ale jak problem to po nocy potrafią szlochać i prosić o poradę . No właśnie. A ja w swoim 2.0 dCi też mam kupę pęcherzy i długo kręci z rana. Chyba zastosuje trójnik na powrocie do baku. Ominę filtr. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi