jareczkiej Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Brzęczy mi coś przy zasłańaczach w aucie, jak dociskam ręką to nic nie słychać lecz gdy jadę ten dźwięk jest nie znośliwy i zastanawiam się jak można temu zapobiec? Jesteście w stanie doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 magiczna kula mówi nam, że ręką dociskasz do ucha i nie słyszysz brzęczenia... zgadliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o osłonę przeciwsłoneczną nad przednią szybą, to kiedyś hałasowała mi zasłonka lusterka, ta przesuwana. Wystarczyło nie domykać do końca i dźwięk ustawał. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez babus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 a ja bym przeczytał tematy o brzęczeniu w podsufitce, a konkretnie o turbince która jest w osłonie podstawy lusterka wstecznego., przepompowująca powietrze do czujnika temperatury. Jest nawet manual w downloadzie jak to rozebrać, wyczyścić i nasmarować by było cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Podasz sznurek do manualna bo nie mogę znaleść a przejżałem wszystkie 10 stron, a sam bym to wyczyścił i nieco nasmarował bo Janowi zaczyna hałsować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Faktycznie jeszcze to do downloadu jako manual nie trafiło, jest nadal w temacie jako post; http://megane.com.pl/topic/1343-cos-bzyczy-w-desce-rozdzielczej/page__view__findpost__p__187645 Opis jest co prawda z "operacji" turbinki w sceniolu I ph II ale zasada i elementy są takie same, dlatego jest to zamieszczone w temacie dla megany II ph I. 6 postów niżej są już fotki z meganki II http://megane.com.pl/topic/1343-cos-bzyczy-w-desce-rozdzielczej/page__view__findpost__p__307852 Edytowane 23 Grudnia 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzięki :) Turbina wyczyszczona nasmarowana i o wiele ciszej w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi