listoor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Witajcie, W najbliższym czasie będę szukał samochodu, który zastąpi moje volvo s60 i jednocześnie będę mógł kupić je na fakturę VAT. <><><><><><><><><><>><><><><> W kręgu zainteresowań są kombi do 35.000 pln w dieslu :) <><><><><><><><><><>><><><><> Przeglądając allegro trafiłem na sprzedawcę z Żor który patrząc po aukcjach ciągnie auta z Włoch. Ma obecnie kilka Megane, ale 2sztuki przykuły moją uwagę: http://allegro.pl/renault-megane-gtline-130-km-vat23-brutto-idealny-i3826197181.html oraz http://allegro.pl/renault-megane-lux-130-km-vat23-brutto-idealny-i3797912610.html <><><><><><><><><><>><><><><> W ogłoszeniach nic nie jest wspomniane o systemie bezkluczykowym - myślcie że są one w niego wyposażone ? I pytanie dodatkowe - czy silnik 1,9dci został poprawiony od czasów LII PHI / MII ? Czy warto jednak szukać 1,5 dci ? <><><><><><><><><><>><><><><> I czy znacie tego pośrednika? <><><><><><><><><><>><><><><> Dzięki za opinię, Grzesiek Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 27 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 silnik jest poprawiony ceny chyba realne, malowane elementy beda napeweno faktura VAT 23% jest można oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak by otwieranie było bezdotykowe, to wg mnie na pewno by o tym pisał.. na kolorowo pewnie patrząc po jego ogłoszeniach. Ten srebrny to nie gtline wbrew opisowi. Z fotek wyglądają dla mnie ok, po za tym nic mądrego nie umiem powiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziq Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Srebrny ma hands free, biały nie ma. Po pierwsze tak jest napisane, a po drugie widać to po klamkach. Srebrny to wersja Privilege, a nie GTline. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez giziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 na jednym ze zdjęć widać 2 białe gtlinki, poza tym jedna ma na przedniej szybie naklejkę, druga nie. Jedna stoi na rezerwie, druga nie. Jedna ma 2 zawieszki przy karcie, druga jedną. To są pierdoły, ale wydaje mi się, że jest ich wystarczająco dużo, żeby podejrzewać że facet ma 2 sztuki a szczegółów pewnie można więcej wyłapać, akurat pisze z małego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 tak, chciałem wycofać posta po tym jak wypatrzyłem, że stoją dwie na jednym ze zdjęć. A posta widzę, że ktoś usuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi