Konrad_007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam! Mam pytanie do bardziej doświadczonych uzytkowników Meganek. Zauważyłem, że zaczął kapać mi olej ze skrzyni? Spotkał się już ktoś z takim problemem? Generalnie nie ma żadnych problemów ze skrzynią z wyjątkiem tego wycieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak na razie. Ale się zaczną jak będziesz tak jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ma Ktoś wiedzę czego dotyczy usterka i czy jest kosztowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kapać ze skrzyni może w kilku miejscach jak oczywiście to ze skrzyni jest wyciek. Napisz coś więcej bo jak na razie to nie wiadomo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wyciek jest na pewno ze skrzyni, na przeglądzie dopiero to wyszło. Ale niestety dokładnego miejsca nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To właź pod auto i patrz skąd kapie, byle szybko, bo może się skończyć wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Wiem tyle że po otwarciu klapy silnika nic nie widać. Dopiero po wejściu pod samochód coś widać (coś ponieważ zasłania osłona silnika). Dodano: 13 sty 2014 - 21:31 Właśnie wróciłem z auta. Mokry jest element łączący skrzynię jakby z elememtem zmiany biegów. Przynajmniej na tej samej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi