maniak27 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. W związku z nowym zakupem: Scenic 2 2003r 1.6 16V - zastanawiam sie czy jest możliwe uruchomienie samochodu po wpisaniu kodu immoobilisera? (mam tylko 1 kartę). W starej Meganie miałem 4cyfrowy kod do awaryjnego uruchomienia ale czy można znaleść cos podobnego do Scenica 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bez karty nic nie zrobisz. Radzę Ci szybko dorobić drugą, bo to wcale nie jest najtrwalszy element Twojego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a skąd masz ten kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 :) Pewnie gdzieś był wpisany w instrukcji lub książce gwarancyjnej, tyle że to pewnie kod do radia. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kod do radia, zmiłuj się Panie :P Sam miałem problem z immo w Megane 1 kiedy rozkodował się kluczyk i musiałem kombinować. W oryginalnym kluczyku w środku obudowy wbity jest kod PIN. Potem potrzeba jeszcze wpisać wybrane cyfry z naklejki na słupku w magiczny kalkulator do immo który generuje poprawny kod do odblokowania awaryjnego. Sprawdzone osobiście i działające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 :P Takiś mądry, to sobie rozbierz "kluczyk" znajdź kod i wpisz do MeganeII/ScenicII. Życzę powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 A czy ja gdziekolwiek napisałem o Megane/Scenic 2? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Piszesz w temacie dotyczącym MeganeII, czyli nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piccolo Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Fakt, my bad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak27 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Faktycznie pan w malutkim punkcie dorabiania kluczy powiedział ze tak łatwo sie nie da odpalić. On potrafi ale z komputera :) Ale dorabia karty przynajmniej za chyba 300zl - jakby ktoś jeszcze potrzebował Lublin ul. Jana Sawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi