Loslau Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam. Od wczoraj szaleje mi wskaźnik poziomu paliwa. W baku około 20 litrów a wskazówka z częstotliwością co 4 sekundy pokazuje raz pół baku, a raz że jest pusto. Przy tym świeci się non stop pomarańczowa kontrolka dystybutora. Co może być tego powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saweksz4 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Miałem coś takiego,bak pełny, kontrolka cpn świeci, wskazówka skacze. Na komputerze pokazało że to niby wskażnik na tablicy... pojechałem na szrot, założyłem drugą tablicę [ wskażnik jest wlutowany ],a tu nie ma zmian, dalej to samo.Gość ze szrotu przyglądając się moim zmaganiom, powiedział że to na bank wskażnik paliwa przy pompie w zbiorniku...miał 100 procent racji. Musiałem na coś najechać, pompa była zgnieciona, cud że chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi