ptaku_1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Połączono z już istniejącym tematem. Ładnie wygląda jak na moje oko laika, trochę niepokoju budzi przednia tablica (troszke pogięta) ale to może było nic straszengo. Jak się do weekendu nie sprzeda to chyba podjadę obejrzeć. http://tablica.pl/oferta/renault-megane-2006-CID5-ID4Sxah.html#c21331366f Mam jeszcze pytanie czy w Megane występują może elementy plastikowe lub z aluminium w nadwoziu (np w 307 błotniku są w plastiku a w vectrze maska z aluminium), chodzi o pomiar lakieru. Edytowane 8 Lutego 2014 przez damiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Bok kierowcy ma cienie między drzwiami, może tak światło pada, ale nie widzę tam też naklejki koło nadkola. Ale nie jestem pewien. Co do plastikowych elementów. Przednie błotniki są plastikowe i dolna część tylnej klapy też. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Z jednej strony nie widzę naklejki na błotniku. Tablica krzywa, bo on puknął komuś albo ktoś mu kopnął czy obcierał nogą o zderzak, bo widać zdarty lakier przy znaku loga. Edytowane 5 Lutego 2014 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 golas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) jaki golas: jest klima i lusterka na elektryce, reszta gadżetow jest tylko po to żeby się psuła ;) czyli nie potrzebna :P Edytowane 5 Lutego 2014 przez ptaku_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropuch15 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 jak Ci za dużo gadżetów kup se UĄZ-a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Oglądałem, cały malowany (jedynie maska miała poniżej 200um) na dachu szpachla 620um. Szukam dalej. Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 8 Lutego 2014 przez ptaku_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Połączono z już istniejącym tematem. Chyba się przejadę obejrzę, a może ktoś coś potrafi powiedzieć o tym egzemplarzu? http://tablica.pl/oferta/renault-megane-1-6-2004-salon-polska-114-tys-zadbany-CID5-ID4TVCJ.html#45e10bd522 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick1 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Drzwi pasażera malowane, porysowana, środek zmęczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamKar13 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam Jestem właścicielem tej Meganki która podobno jest po dzwonie, ma straszny przebieg itd. ale zacznę od Smarta, Smartem przemieszczała się moja kobieta która robiła mnóstwo kilometrów jeżdżąc po Warszawie i okolicach (taka praca) dlatego szukaliśmy alternatywnego zwrotu kosztów paliwa. Samą megankę zakupiłem od znajomej z Warszawy która jeździła tym autem od nowości, kupiłem auto które miało przytarty prawy błotnik i wgniecione drzwi od strony kierowcy, kupiłem samochód z zamiarem 'zrobienia' go po siebie tzn. zrobienie tych usterek na karoserii oraz takie rzeczy jak przyciemnienie szyb oraz oklejenie elementów wewnątrz pojazdu. Aby auto ładnie wyglądało poświęciłem troszkę czasu oraz pieniędzy, nie lakierowałem tylko uszkodzonych elementów tylko cały samochód z racji takiej aby żaden element nie odróżniał się kolorystycznie od reszty elementów. Na koniec zamieszczam zdjęcia tuż przed lakierowaniem. Pozdrawiam Adam Kardyka. (odpowiem na każde pytanie odnośnie tego samochodu). Dodano: 08 lut 2014 - 23:04 Dodam, że napisałem wcześniej w poście, że kupiłem od drugiego właściciela tylko dlatego, że od nowości jeździła nią kobieta, a później jej syn (w dokumentach samochód nie zmienił właściciela) od którego konkretnie zakupiłem auto. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafoooo Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 (edytowane) No to nie potrzebnie malowałeś całość, skoro uszkodzone były dwa elementy. Nie powiem, bo auto prezentuje się na zdjęciach pięknie, ale szkoda że tylko na zdjęciach, czemu nie napiszesz tego w ogłoszeniu sprzedaży, co było z autem nie tak? Wyobraź sobie że ze znajomym jechaliśmy 900km po auto z ogłoszenia bo było piękne na zdjęciach, właściciel przekonywał że jest piękny i ok, a w realu okazało się nie warte połowy ceny i wróciliśmy [CENZURA] . Jak nie wiem do domu, Ty byś się nie wkurzył? Na paliwo poszło nam 800zł. Na forum wysławiamy się cenzuralnie ;) - Prezes Edytowane 9 Lutego 2014 przez Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamKar13 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Zrobiłem tak, aby odświeżyć samochód, wtedy byłem może troszkę bardziej nastawiony na to aby mieć ładny samochód dlatego zasugerowałem się podpowiedzią lakiernika aby zrobić ją całą. Uwierz mi, że jak ktoś mnie tylko pyta przez telefon co było robione to natychmiast o tym mówię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafoooo Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To ok, bo auto naprawdę fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku_1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Meganka z Legionowa ładnie wygląda wiem bo oglądałem, niestety tak jak bylo wcześniej pisane ma drugi lakier, jak ktoś szuka na dłużje auta to może to nie mieć wpływu, ale jak ktoś szuka auta na rok to póżniej cieżka taką malowanke sprzedać. AdamKar lakiernik zrobił Cię w konia i chciał więcej zarobić malując całe auto, tak się nie robi. P.S. Nie znam tego forum ale czemu połączono moje wątki? Ładnie je opisałem miejscowościami (meganka z legionowa, konstancina, piaseczna) i inni userzy mogli latwo wiedzieć o jakim aucie mowa. A tak wszystko sie miesza. Kolego jeden unser, jeden temat zakupu auta (model). Aston76 Edytowane 9 Lutego 2014 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 P.S. Nie znam tego forum ale czemu połączono moje wątki? W takim razie proponuję wrócić do lektury regulaminu, który kolega zaakceptował podczas rejestracji. Zasada jest prosta - jeden użytkownik, jeden temat dotyczący zakupu auta. Nie ma sensu zakładać ciągle nowych wątków, skoro dotyczą one tego samego. Jeśli koniecznie kolega chce sobie je tak opisywać miejscowościami, to nie widzę problemu, żeby czynić to w poszczególnych postach, gdzie linkowane są ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi