Tomik Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 adistic.pl/zabawy-z-psem-vt89525.htm"]Przygoda na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ZxRs5AQtoE0 Edytowane 14 Października 2011 przez szlepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Nie śmieszne, ale warto wejść i posiedzieć sobie (virtualnie) w aucie naszych marzeń :) http://www.autosalon-singen.de/_virtueller_Rundgang/tourdaten_fuer_website/tour_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Taki tam mały samochodzik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie, to babcia mogła się i chu**m zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym!!! Dwóch zawianych facetów idzie ulicą. Nagle jeden z nich pyta się tego drugiego: - Ty, a właściwie to gdzie ty mieszkasz? Drugi odpowiada: Widzisz tamten blok pomalowany na brązowo? - Tak. - A widzisz tam na piątym piętrze, co się pali światło? - Tak. - To jest moje mieszkanie. A widzisz tą blondynę tam na balkonie? Tą z dużym cycem? - Tak. - To moja żona. Widzisz tego faceta, co ją od tyłu bierze? - Tak. - To ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 za mocno pan tankował :D http://www.youtube.com/watch?v=ZFK8wrM5-kM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Może nie do końca śmieszne ale pięknie ukazuje debilizm naszych drogowców: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ale pięknie ukazuje debilizm naszych drogowców: Nie drogowców tylko debilizm kierowców. Przecież widać, że zaraz za uskokiem jest znak B-34. Czyli przed uskokiem jest ustawiony znak B-33. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 (edytowane) Niby jest kasacja 40km/h ale co ciekawe praktycznie nikt nie zwolnił czyżby za blisko postawiony? Edytowane 1 Listopada 2011 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 http://hydrozagadka.wrzuta.pl/film/39jXS7nElPo/filmik_na_dzis_-_ocen Dodano: 15 lis 2011 - 07:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek82krk Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nowa propozycja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dodano: 15 lis 2011 - 23:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Brutalnie zdarte ( i bez pytania) z Boxa innego forum: [Dzisiaj 4:07] pawel_1980: Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Boeing przy 200 km/h siada bez podwozia na brzuchu i nic się nie dzieje podczas gdy auto Hanki Mostowiak uderza w kartony przy 50km/h i ginie połowa pasażerów ? [Dzisiaj 8:38] imar42: Na temat Boeinga cos tam słyszałem, ale ta Hanka? To ktoś z naszego forum? :D [Dzisiaj 11:06] jestem_ktoś: Stare przysłowie mówi: Kto smaruje, ten jedzie. [Dzisiaj 11:07] jestem_ktoś: Pas posmarowali, a kartony (albo Hanka) były suche ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mała zagadka: Co murzyn ma białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi