Prezes Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Może nie jest to jakieś nadzwyczaj śmieszne ale mnie się banan na twarzy pojawił :D BANANOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Prezes fajne mam coś podobnego http://komediowo.pl/title,Ale-wiatr-Latarnie-jak-z-gumy,vid,17233712,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ja już prawie miałem założyć czujniki parkowania, a tu takie tanie rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Słabo wykalibrowany. Zbyt duża odległość została :D, Szkoda kasy gdyż pewnie trza takie czujniki stale odżywiać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Siedzi facet na kiblu i stęka. Stęka coraz głośniej, nagle żona przez przypadek gasi światło, a facet: - - O ..., ... mać , ja pitolę, aaaaa ... mać!!! Żona zapala światło, wchodzi do łazienki i się pyta: - Co się stało!? Co się stało? Mąż na to wystraszony z ulgą: - - O kurde ! Myślałem, że mi oczy pękły... :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Zatkało go.... :D Dodano: 13 lut 2015 - 01:15 http://www.lupal.pl/?s=stary+sacz Spytałem żonę, czy może mi podać gazetę..... Odpowiedziała.. - weź mojego ipada, mamy przecież XXI wiek... .. Ten pająk nawet się nie zorientował co go trafiło. Polityków powinny łączyć wspólne cele...... ....Z pryczami i bez telewizora. Edytowane 13 Lutego 2015 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubinex09 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Może było ale jeden z moich ulubionych: Małżeństwo przy obiedzie. Nagle ona wylewa na siebie cały talerz rosołu. - Zobacz kochanie, wyglądam teraz jak świnia. - Nooo i jeszcze zupę na siebie wylałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 znowu korpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 może nie Megane, ale zawsze "Renault" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sntbar Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Motoryzacyjni eksperci wypowiadają się na temat samochodów Alfa Romeo.Gdyby youtube się pogniewało, to w razie czego mirror: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=809827762422724&set=vb.625387344200101&type=2&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Instrukcja dla facetów jak czytać metki na ubraniach (niestety tylko po hamerykańsku): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 W nocy blondynka budzi męża: - Kochanie, wstawaj! - Czego chcesz!? Jest trzecia nad ranem! - Słyszysz jakie hałasy w kuchni?! To złodzieje! - Kochanie, złodzieje nigdy nie zachowują się tak głośno! Po jakimś czasie, blondynka znów go budzi: - Kochanie, wstawaj! Słyszysz jak w kuchni cicho?! To złodzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Trochę mnie to męczy, chyba dziś nie zasnę... http://kwejk.pl/obrazek/2264163/cos-w-tym-jest.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi