Exotic Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Spiker, zobacz ostatni post na 14 stronie był już ten film... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 sry nie wiedziałem ze to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A to co teraz Wam pokaze, opatrzone wdziecznym tytulem Najdziwniejsza bajka świata, porylo mi glowe, a za razem doprowadzilo do lez (ze śmiechu oczywiscie). Zobaczymy jakie beda Wasze odczucia : http://youtube.com/watch?v=1h06wpVWT8o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Faktycznie dziwna ta bajka, jakoś tak po ichniemu gadają. Uśmiałem sie do łez z mojej lingwistyki :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Leci zajączek przez busz i się drze - zgwałciłem lwicę, zgwałciłem lwicę ;-) Mija nosorożca a ten mu na to: - te zajączek nie drzyj się tak bo lew cię usłyszy i da ci wycisk. Ale zajączek nic tylko dalej: - zgwałciłem lwicę, zgwałciłem lwicę ;-) mija słonia a ten mu na to: - te zajączek nie drzyj się tak bo lew cię usłyszy i da ci wycisk. Ale zajączek nic tylko dalej: - zgwałciłem lwicę, zgwałciłem lwicę ;-) Nagle patrzy a tu LEW W te pędy w drugą stronę i spiernicza ile sił a łapach - lew za nim - no teraz to masz przesrane. Zajączek miota się ile może aby zwiać i gdy lew już go pawie miał, nagle patrzy spróchniałe drzewo szybko przeleciał przez środek a lew nie wyrobił i się zaklinował w konarze. Zajączek zachodzi go od tyłu, "zdejmuje spodnie" i mówi: - no k... chnia, teraz to nikt mi już nie uwierzy :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Polecam ciekawy kawełek :) http://pl.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas&feature=user Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie masz pieniędzy, a jesteś głodny :) Wypróbuj to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dresowóz Prawie jak wikipedia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jak pijemy: - Anorektyk - nie zagryza. - Egzorcysta - pije duszkiem. - Grabarz - pije na umór. - Higienistka - pije tylko czystą. - Ichtiolog - pije pod śledzika. - Kamerzysta - pije, aż mu się film urwie. - Ksiądz - pije na amen. - Laborant - pije, aż zobaczy białe myszki. - Lekarz - pije na zdrowie. - Matematyk - pije na potęgę. - Ornitolog - pije na sępa. - Pediatra - po maluchu. - Perfekcjonista - raz, a dobrze. - Pilot - nawala się jak messerschmit. - Syndyk - pije do upadłego. - Tenisista - pije setami. - Wampir - daje w szyję. - Wędkarz - zalewa robaka. - Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich - piją, tańczą i haftują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 idac za ciosem, moj ulubiony smakołyk :):):):): http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Opel_Calibra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kowalski zmarł i trafił do piekła. Tam przywitał go Diabeł i oświadczył, że piekło jest teraz miejscem bardziej miłym i gościnnym i że może wybrać z trzech rodzajów tortur. Kowalski poszedł z Diabłem do sali, gdzie pokutnik powieszony za stopy powieszony był biczowany łańcuchami. Kowalski kazał Diabłu minąć to miejsce. Dalej doszli do sali gdzie facet powieszony za ramiona biczowany był batogiem uplecionym z ogonów kotów. Znowu Kowalski przecząco pokręcił głową. W końcu doszli do sali w której zobaczyli nagiego mężczyznę przywiązanego do ściany. Piękna kobieta klęczała przed nim i uprawiała z nim seks oralny. Kowalski rzekł: - Tak to jest miejsce, gdzie chcę odbyć swą karę. Diabeł na to: - Jesteś pewny? To trwa aż przez 1000 lat, zdajesz sobie z tego sprawę? - Tak, jestem pewien. To jest to miejsce! - OK. - powiedział Diabeł. Podszedł do pięknej blondynki, puknął ją w ramię i rzekł: - Jesteś wolna, przyszedł twój zmiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiasc przed telewizorem, ale slyszy charakterystyczne odglosy dobiegajace zza sciany od sasiada. - Ten sasiad zaczyna mnie juz wpieniac! Ide mu powiedziec, zeby ciszej pukal te swoje panienki. - Mama chciala mu to samo powiedziec - mówi maly Jasio - I powiedziala? - pyta ojciec - Nie wiem, jeszcze nie wrocila... *** Plywa sobie facet w jeziorku nagle widzi boje z napisem "nie plynac dalej". Oczywiscie zignorowal ja i plynie dalej. Nagle czuje ze jakas dlon zaciska sie mocno na jego klejnotach. Facet probuje sie wyrwac ale bez powodzenia. Po chwili spod wody dobywa sie glos: - Szybka decyzja - plus dwa czy minus dwa? Po chwil zastanowienia odpowiada: - Plus dwa. Cos pod woda zaszumialo, uniosl sie dym i facet przerazony odkrywa ze ma dwa nowe jadra! Wyplywa szybko na brzeg i mysli jak by to dalo sie odwrocic. Nagle wpada na pomysl: "poplyne w to samo miejsce i tym razem powiem minus dwa". Jak pomyslal tak zrobil. Gdy tylko znalazl sie za boja znowu jakas dlon zacisnela sie miedzy jego nogami. Spod wody dobiegl znajomy glos - Szybka decyzja - plus cztery czy minus cztery?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Wyjaśniło się :) [center:512ec89c91][/center:512ec89c91] (kliknij na fotkę w celu poprawienia czytelności tekstu w dymku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Howard WHY?? ..... For Money :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi