coolpapa23 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam wszystkich. Jestem na etapie poszukiwania Megane III i chciałbym skorzystać z wiedzy użytkowników tego forum i uzyskać pomoc w wyborze auta. Nie mam szczególnych upodobań odnośnie silnika. Ponieważ nie pokonuję rocznie za dużo kilometrów jest mi bez znaczenia czy będzie to benzyna czy diesel. Zależy mi na tym aby zakupione auto było w dobrym stanie technicznym i najlepiej bezwypadkowe. Znalazłem kilka ogłoszeń i może znajdzie się ktoś kto pomoże mi na wstępie odrzucić te, które nie są godne uwagi. Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Auto jakiego poszukuję to 5 drzwiowy hatchback. Z góry dziękuję za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cena, przebieg, rocznik- jakie max? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Skoro szukasz Megane III to myślę, że warto rozglądnąć się za czymś z rąk prywatnych albo z komisów przysalonowych. Unikaj białych aut sporwadzonych z Francji bo to często golasy pofirmowe z dużym przebiegiem, które tam ciężko pracują (jest na forum kolega, który się na tym zna bo był tu kiedyś scenic taki omawiany) albo są po dzwonie i handlarzy :) Edytowane 12 Lutego 2014 przez Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolpapa23 Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Rok - nie starszy niż 2009. Przebieg - najlepiej nie wiecej niż 100 tyś. Kwota jaką dysponuję to 30.000,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Ja też radzę szukać tzw. przysalonowych. Chyba, że lubisz ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi