Lukasz789 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Witam serdecznie jestem posiadaczem Renault Megane 1.6 16V z 2004roku Po podpieciu pod komputer wyskoczyły nastepujące błedy . 1. Czujnik A położenia wału korbowego - usterka 2. System katalizatora (Bank 1)- wydajność poniżej progu 3. Obwód regulacji faz rozrządu. 4. W centralnym systemie elektronicznym: Obwód bezpieczeństwa blokady kolumny kierownicy. Usunolem przycyzny usterek ale nie mam mozliwości usuniecia ich bo wyświetla ,że jest brak tkaiej mozliwości. Czy moze byc to spowodowane? Autko mam od niedawna i pierwszy raz w nim błędy kasuje. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 19 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Jeśli jakiś obwód ma awarię i usterka nie jest usunięta to błędu nie wykasujesz . Clipem można by zrobić diagnozę i wtedy zobaczysz szczegółowe informacje . Edytowane 20 Lutego 2014 przez andrzej27r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi